Jimi Riihola

Mehevän ruokavinkki Pääsiäiseen
13.4.2017
Joni Riihola
5.5.2017
Show all

Jimi Riihola

Olen Jimi, perhe Riiholan toisiksi nuorin lapsi ja 21 vuotta iältäni. Olen ollut töissä Kahvila-Ravintola Mehevällä nyt kohta 2 vuotta ja näinä kahtena vuotena olen saanut oppia paljon uusia asioita niin yrityksen johtamisesta työnantajana kuin itse työn tekemisestä työntekijänä. Peruskoulun jälkeen siirryin opiskelemaan lukioon, jonka jälkeen kävin varusmiespalveluksen, josta siirryin suoraan Mehevälle töihin. Tämän vuoksi käytännössä siis vuoden myöhemmin kuin muut perheen jäsenet. Olen ollut aktiivisesti mukana jo aikaisemmissa yrityksissä, joita vanhemmillani on vuosien saatossa ollut. Alkaen 10 vuotta sitten Keiteleen K-Marketista ja Imatran K-Supermarkettiin muutama vuosi takaperin.

 

Mehevällä työskentelen kaikissa pisteissä, pääosin kylläkin Kirkkopuiston Kotipizzalla. Vastuualueenani on Mehevän Kulman Subwayn toiminta ja pyrinkin kehittämään sen toimintaa parhaani mukaan.Parasta omassa työssäni on se, että saa tavata niin paljon erilaisia ihmisiä, että joka päivä voi olla hyvinkin erilainen edelliseen verrattuna.

 

Koko päivän kruunaa se, jos olen saanut luotua asiakkaiden kasvoille edes yhden hymyn ja he ovat nauttineet olostaan meillä.

 

Vapaa-aikaani vietän yleensä kavereiden seurassa, joiden kanssa harrastamme käytännössä ihan mitä vain sillä hetkellä tulee mieleen. En siis varsinaisesti mitään harrasta, mutta tykkään pelata/harrastaa aivan mitä tahansa urheilulajia. Elokuvat ja tv-sarjat ovat myös lähellä sydäntäni ja minulla onkin koko ajan joku tv-sarja katsomisen alla.

 

Rentoudun parhaiten silloin, kun saan tehdä juuri sitä mitä haluan. Se saattaa joskus tarkoittaa työntekoa, joskus urheilua, joskus kavereiden kanssa tekemistä ja joskus ihan vain sängyllä makoilua. Nautin siitä, jos saan omalla tekemiselläni ihmiset hyvälle tuulelle niin töissä kuin vapaa-ajallani

 

Kavereideni suusta olen:

Aina iloinen, tsemppaava ja kaikkien kaveri

Aina tomera ja iloinen

 

Päivän pitää siis todellakin olla erittäin huono, että olen huonolla tuulella. Tällä hetkellä en haaveile oikein mistään ja kaikki tuntuu olevan ihan hyvin, mutta kun aika kuluu niin kyllä niitäkin alkaa tulla. Mottoni elämässä on, että kaikella on tarkoituksensa ja kaikki menee juuri niin kuin ne on tarkoitettukin.

 

Jimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *