Joni Riihola

Jimi Riihola
20.4.2017
Riitta Riihola
12.5.2017
Show all

Joni Riihola

Moikka kaikille blogin lukijoille!

Tässä olisi pieni katsaus minun Mehevän tarinaani. Olen Joni Riihola, 26-vuotias nuorimies ja olen ollut mukana perheyrityksessämme alusta saakka. Huolimatta siitä, että olen näin nuori, olen saanut kokemuksia ja haasteita kokea matkan varrella todella paljon.    

Kerron aluksi, mitä olen tehnyt ennen kuin pääsin mukaan nykyiseen perheyritykseemme. Yläasteen jälkeen muutin Kuopioon, jossa jo olin koko yläasteikäni pelannut jääkiekkoa Kalpan C-junnuissa. Muutin omilleni Kuopioon ja opiskelin samalla kokiksi. Opiskeluun tuli välivuosi, kun lähdin kokeilemaan millaista elämää ”rapakon takana” vietetään. Pelasin kaksi kautta Pohjois-Amerikan juniorisarjaa ja samalla opiskelin siellä lukiossa. Jenkeistä pois tullessani olin haalinut todella paljon uusia kokemuksia ja kasvanut rutkasti henkisesti. Halusin vielä kokeilla jääkiekon saralla, että voisiko siitä tulla ihan ammatti. Pelasin pari kautta K-Vantaalla Mestistä, jonka jälkeen sain hienon sauman pelata vielä ulkomailla Ruotsissa. Takaisin Suomeen ja Iisalmeen tullessani sain hienon ja luontevan mahdollisuuden pelata Iisalmessa ja IPK:ssa.

Tulin perheyritykseemme heti alusta asti mukaan. Olimme juuri muuttaneet avopuolisoni Sinin kanssa Ruotsista takaisin Suomeen ja kotikaupunkiimme Iisalmeen. Vanhempani olivat ryhtyneet yrittäjiksi Mehevään, jonka kautta he kysyivätkin halukuuttani lähteä mukaan perheyrityksen toimintaan. Vastausta ei tarvinnut sen kauemmin miettiä ja sanoinkin ”Ehdottomasti!”. Työskentelen nykyään kaikissa meidän pisteissä ja olen sellainen ”all around” -pelaaja. Päävastuuni on Kirkkopuiston Kotipizza ja sen kehittäminen.

Parasta työssäni ovat ihmiset ja heidän parissaan työskentely. Tunnen olevani lähellä asiakkaitamme ja heidän tarpeitaan. Pyrin tekemään jokaisen päivästä pikkuisen paremman, joskus siihen ei vaadita muuta kuin sanomalla kiitos!

 

Vapaa-ajalla harrastan meidän Uuno-koiran kanssa lenkkeilyä ja talvisin aika menee jääkiekon parissa ja tulevana kesänä olisi tarkoitus aloittaa golfin peluu. Lisäksi vapaa-ajallani tykkään ihan olla vaan ja löhöillä. Parhaiten rentoudun hyvässä seurassa. Se hetki on yleensä kotona Sinin kanssa, kun olemme tehneet ruokaa ja menemme sohvalle syömään ja hyvä leffa on laitettu pyörimään. Nautin oikeastaan elämässä joka hetkestä, oli se sitten haastava tai helppo tilanne. Elämässä pitää olla haasteita!

Mottoni elämässä on: ”Pessimisti näkee jokaisessa mahdollisuudessa ongelman. Optimisti näkee jokaisessa ongelmassa mahdollisuuden.”

 

-Joni-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *