Riitta Riihola

Joni Riihola
5.5.2017
Juhannuksen aukioloajat
21.6.2017
Show all

Riitta Riihola

Työskentelimme aiemmin kauppiaina mieheni Karin kanssa Imatralla ja kun sen työn lopetimme, suuntasimme tänne kotikonnuille Iisalmeen. Olen ammatiltani restonomi ja lähdin etsimään alan töitä. Aloitin Mehevällä edellisten yrittäjien Päivi ja Arttu Korolaisen työntekijänä, vajaa kolme vuotta sitten. Mehevän entiset yrittäjät olivat luopumassa ravintolatoiminnastaan, innostuimme mahdollisuudesta ja lopulta ostimme ravintolan.

 

Kaikki kolme yritystämme, Kahvila-Ravintola Mehevä Citymarketin kauppakeskuksessa, Mehevän Kulma Savonkadulla sekä Kirkkopuiston Kotipizza kuuluvat toimenkuvaani. Mehevällä työni on vaihtelevasti mikä tahansa sen työpisteistä, kahvio-, pizza-, tai Subway-vuoro. Tämän lisäksi työskentelen myös kokkina, kun pääkokkimme viettää vapaapäivää tai lomailee. Samalla tavalla myös Kulmalla työskentelen kaikissa sen työpisteissä, kun taas Kirkkopuiston Kotipizzalla työni on lähinnä kassatyöskentelyä. Yritystemme kirjanpito yhdessä tilitoimiston kanssa, laskutus sekä erilaiset toimistotyöt kuuluvat myös työtehtäviini.

 

Rakastan sitä, että saamme tehdä työtä perheenä, erilaisina yksilöinä yhdessä. Se on rikkaus! On valtavan hienoa, että voimme jakaa vastuuta osaamisemme ja mielenkiintomme mukaan. Eri työpisteiden vuoksi työ on monipuolista, vaikkakin siinä on omat haasteensa, taidot on pidettävä yllä. Yrittäjyys sinällään tuo omat haasteensa, mutta myös tietynlaisen vapauden työhön. Meillä on myös hyvä työyhteisö, joka motivoi ja innostaa työssä. Arvostan jokaista työntekijäämme. Kaiken kruunaavat asiakkaat, joita saamme palvella ja minkä vuoksi olemme olemassa ja teemme tätä työtä. Kahta samanlaista työpäivää ei ole.

 

Asiakaspalvelu ja ajoittain hektinenkin työ vaativat vastapainon. Vapaa-aikanani harrastan lenkkeilyä, kuuntelen musiikkia, luen, tai muuten vaan hiljennyn.  Kevät ja ihana valo pimeän talven jälkeen saa sydämeni sykkimään ja Jumalan luoma luonto rauhoittaa koko olemukseni. Saunon mielelläni, vaikka joka päivä. Mikä sen rentouttavampaa, kuin mennä saunaan työpäivän, tai lenkkeilyn jälkeen. Luonteeltani olen iloinen, huumorintajuinen, uskollinen ja päämäärätietoinen. Jalat maassa-tyyppisenä tykkään elää hetkessä. Olen kuitenkin kiinnostunut eri kulttuureista, joten kulttuureita olisi hienoa lähteä tutkailemaan syvällisemmin ympäri maailmaa.

 

Mottoni elämässäni on Herman Cainin hieno ajatus: “Menestyminen ei ole avain onnellisuuteen. Onnellisuus on avain menestymiseen. Jos pidät siitä mitä teet, onnistut varmasti.”

 

-Riitta-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *