Tuija Pasanen

Juhannuksen aukioloajat
21.6.2017
Joulun ajan aukioloajat
17.12.2017
Show all

Tuija Pasanen

Tällä kertaa Mehevän blogin esittelyvuorossa on Mehevän kokkina työskentelevä pitkän linjan ammattilainen Tuija Pasanen.

Tuija on työskennellyt Mehevän kokkina noin neljän vuoden ajan.

”Tulin taloon vajaa neljä vuotta sitten haettuani avoinna ollutta kokin paikkaa. Olen työskennellyt kokkina yhteensä 20 vuotta. Sitä aikaisempi työkokemukseni on täysin eri toimialalta, olen siis ammatinvaihtaja!

Työskentelen kokkina Mehevässä ja päävastuualueeni on lounas. Tarvittaessa työskentelen myös Mehevän kahviossa ja teen Kotipizzan pizzoja sekä pikaruokia. Työssäni parasta on työni monipuolisuus. Erityisesti nautin siitä, että minulla on mahdollisuus kehittää työtäni eikä työssä tarvitse kangistua kaavoihin” kertoo Tuija omasta työstään.

Vapaa-ajallaan Tuija tekee kotitöitä, ulkoilee koiriensa kanssa sekä rentoutuu oleilemalla.  ”Nautin kun saan vain olla tekemättä mitään. Rentoudun parhaiten katselemalla elokuvia tai lukemalla hyvää kirjaa.” Mielen virkistykseksi Tuija myös opiskelee kansalaisopistossa.

”Luonteeltani olen rauhallinen ja mieluummin vähän sivusta katselija kuin päälle päsmäri” toteaa Tuija ja jatkaa: ”Suurempia haaveita ei nyt oikein ole. Olen saavuttanut elämässäni sen mistä nuorempana haaveilin: minulla on perhe, koti, työ ja lapsenlapset. Elämässä pärjää, kun muistaa, että eilinen on kuollut, tämä päivä on tässä ja huomisesta ei tiedä.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *